KachelsEnZo

KachelsEnZo
KachelsEnZo

Klik op de afbeelding voor een groter formaat

KachelsEnZo

Beste klant,

Wij horen graag wat u van ons en van de door u aangekochte producten vindt. Wij stellen het dan ook zeer op prijs als u uw ervaringen met ons deelt. Alvast hartelijk bedankt voor de moeite.

Met vriendelijke groet, Kachels&Zo
Schrijf een beoordeling

Klant beoordelingen

  1. Beoordeling van MAURICE VAN ACKER op 20-07-18
    Kwaliteit
    Levertijd
    Advies
    Prijs
    Service

    ZEER GOEDE SERVICE ;GOEDE KWALITEIT;SNELLE LEVERTIJD

  2. Beoordeling van luc baete op 19-07-18
    Kwaliteit
    Levertijd
    Prijs
    Service

    snelle levering, gemakkelijk en snel alles thuis geleverd

  3. Beoordeling van Omp op 18-07-18
    Kwaliteit
    Levertijd
    Advies
    Prijs
    Service

    Na wat twijfel over wat ik nodig had een schets en wat foto’s gestuurd en binnen afzienbare tijd advies binnen over wat nodig en hoe uit te voeren.
    Na akkoord was de bestelling binnen een dag binnen en inmiddels is alles gemonteerd.

    Prima service en scherpe prijs. En ja, verzendkosten, maar alles staat keurig op een pallet met doos voor de deur!

  4. Beoordeling van Van Oudenhove op 16-07-18
    Kwaliteit
    Levertijd
    Advies
    Prijs
    Service

    Perfecte service.
    Leveringskosten naar Belgïe zijn wel zeer druk

    Naschrift Kachels&Zo. Dank voor uw review en de complimenten. Mbt de verzendkosten: een volgbaar postpakket met track&trace baar Belgie kost 9.09 ex. BTW. Wij vinden dit zeer redelijk geprijsd.

  5. Beoordeling van Habib op 04-07-18
    Kwaliteit
    Levertijd
    Advies
    Prijs
    Service

    Prima prijs, prima kwaliteit, snelle en zorgvuldige afwerking en levering!

  6. Beoordeling van Dominique Neutens op 29-06-18
    Kwaliteit
    Levertijd
    Prijs

    's Middags besteld, de volgende middag al aan de deur. Dan nog vanuit België naar Nederland. Onvoorstelbaar! Alles perfect.

  7. Beoordeling van Luc Bolle op 23-06-18
    Kwaliteit
    Levertijd
    Prijs
    Service

    Wat we nodig hadden

  8. Beoordeling van Bavinck op 18-06-18
    Kwaliteit
    Levertijd
    Advies
    Prijs
    Service

    Sneller dan verwacht

  9. Beoordeling van Giovanni Maenhout op 06-06-18
    Kwaliteit
    Levertijd
    Advies
    Prijs
    Service

    Bedankt voor jullie vlotte service!!!

  10. Beoordeling van Anna op 05-06-18
    Advies
    Service

    Ik kwam er niet goed uit wat ik nodig had aan spullen. Rick belde me direct terug en stelde goede vragen. Hij vroeg me een foto te sturen. Daarna zei hij dat hij mij geen spullen zou verkopen omdat deze situatie vroeg om een professionele installateur en veiligheid voor alles.
    Ik vind het zeer te waarderen dat Rick zoveel service levert én hoewel het hem tijd heeft gekost, kiest voor veiligheid voor de klant en mij doorverwijst. Hulde!

Artikelen 1 tot 10 van 1353 in totaal

per pagina
PAGINA:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 136

Voeg hieronder uw beoordeling toe

Tevreden? Doe ons een plezier en beveel ons ook aan op Facebook

Niet tevreden? Geef ons de kans om het goed te maken en neem eerst contact op met de klantenservice

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Levertijd
Advies
Prijs
Service
Eigenschappen die niet van toepassing zijn leeg laten alstublieft