KachelsEnZo

KachelsEnZo
KachelsEnZo

Klik op de afbeelding voor een groter formaat

KachelsEnZo

Beste klant,

Wij horen graag wat u van ons en van de door u aangekochte producten vindt. Wij stellen het dan ook zeer op prijs als u uw ervaringen met ons deelt. Alvast hartelijk bedankt voor de moeite.

Met vriendelijke groet, Kachels&Zo
Schrijf een beoordeling

Klant beoordelingen

  1. Beoordeling van ab b op 18-05-18
    Kwaliteit
    Levertijd
    Advies
    Prijs
    Service

    eerst gebeld, daarna besteld. vrij snel in huis erg tevreden!

  2. Beoordeling van Philippe op 15-05-18
    Kwaliteit
    Levertijd
    Advies
    Prijs
    Service

    zeer snelle correct levering

  3. Beoordeling van schimmel op 14-05-18
    Kwaliteit
    Levertijd
    Advies
    Prijs
    Service

    goed, functioneel en passend advies; vlotte afhandeling van alles, ook na mijnerzijds aanpassen van reeds gedane bestelling

  4. Beoordeling van Rombeek op 07-05-18
    Kwaliteit
    Levertijd
    Advies
    Prijs
    Service

    Ik ben goed geinformeerd op mijn advies vraag.
    Toen ik een per ongeluk 2x een zelfde plaatje mica bestelde, werd dit op mijn vraag ongedaan gemaakt.
    Ik ben zeer tevreden over het contact met deze firma.

  5. Beoordeling van Henri de Kot op 03-05-18
    Kwaliteit
    Levertijd
    Advies
    Prijs
    Service

    Goed advies duidelijke foto met omshrijving en snelle levering.

  6. Beoordeling van Willem op 03-05-18
    Kwaliteit
    Levertijd
    Prijs
    Service

    Zeer tevreden netjes verpakt en snel geregeld een aanrader deze shop

  7. Beoordeling van Leo B op 30-04-18
    Kwaliteit
    Levertijd
    Advies
    Prijs
    Service

    Goede snelle en betrouwbare levering. Alle onderdelen aanwezig. Goede advisering.

  8. Beoordeling van M Duintjer op 25-04-18
    Kwaliteit
    Levertijd
    Advies
    Prijs
    Service

    Alles prima en snel

  9. Beoordeling van J.Treffers op 25-04-18
    Kwaliteit
    Levertijd
    Advies
    Prijs
    Service

    Belachelijke hoge verzend/ verwerkingskosten. Verder goede en snelle levering.

    Naschrift Kachels&Zo: Flexibele buis moet i.v.m. met het volume en de kans op schade op een pallet worden verzonden en door een expediteur aan huis worden bezorgd. Daar zijn relatief hoge verzendkosten mee gemoeid waarvan we een deel doorberekenen aan de klant. We kunnen deze kosten ook verbergen in de productkosten maar wij kiezen er voor om dat niet te doen. U maakt vooraf zelf de keuze of u deze kosten wilt maken.

  10. Beoordeling van Dave Osborne op 19-04-18
    Kwaliteit
    Levertijd
    Advies
    Prijs
    Service

    De offerte voor het vervangen van onze huidige gemetselde schoorsteen voor een dubbelwandige pijp liep aardig op. Dus wij dachten kunnen we dit zelf goedkoper ? Nou dat kon zeker..... Uitgekomen bij Kachels & Zo. Telefonisch contact gezocht en daar een prima advies gekregen hoe eea aan te pakken. Op de site staat ook duidelijk uitgelegd hoe je eea moet aanpakken (incl berekeningen) als je dit nooit gedaan hebt. Spullen besteld en alles werd keurig netjes verpakt in een hele grote doos geleverd. Door omstandigheden (sloop oude schoorsteen liep vertraging op) konden we niet gelijk beginnen met de opbouw van het nieuwe rookgas kanaal. Maar na een paar weken was het zover en binnen een dag stond er een mooie nieuwe pijp op het dak. Installatie was gemakkelijk. En ieder deel past perfect op elkaar en zit muur vast. Om aan de regelgeving mbt brand veiligheid te voldoen hadden we omkokerings beugels erbij besteld. Super handige beugel erom brandwerende plaat ertegen, vast schroeven en klaar. Maar in ons geval was het achteraf beter om op diverse plaatsen stalen profiel te gebruiken. Het goede nieuws was dat na contact met Kachels & ZO we de overige beugels netjes mochten terug sturen (ook waren we langer bezig geweest met de bouw) en het geld inmiddels weer op onze rekening staat. Top service. Dus als doehetzelver krijg je een goed advies en loop je geen risico om met spullen te blijven zitten die je door onervarenheid teveel hebt besteld. Kortom wij zijn zeer tevreden!! Kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen.

    Naschrift Kachels&Zo: dank voor de mooie beoordeling!

Artikelen 1 tot 10 van 1340 in totaal

per pagina
PAGINA:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 134

Voeg hieronder uw beoordeling toe

Tevreden? Doe ons een plezier en beveel ons ook aan op Facebook

Niet tevreden? Geef ons de kans om het goed te maken en neem eerst contact op met de klantenservice

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Levertijd
Advies
Prijs
Service
Eigenschappen die niet van toepassing zijn leeg laten alstublieft