Levertijden en verzendwijze

Voorraad

99.9% van al onze artikelen is op voorraad en kan direct worden verzonden. U kunt zelf de voorraad status en/of levertijd raadplegen bij het artikel (klik daarvoor op het artikel om deze details te raadplegen). Voor speciale bestellingen en maatwerk geldt vaak een wat langere levertijd.

Aflevertijden en verzendwijze

Voor voorraadproducten geldt:

Normaal gesproken op werkdagen voor 12 uur besteld en betaald = dezelfde dag verzonden. Kleine en middelgrote bestellingen worden binnen 1 a 2 werkdagen na ontvangst van betaling met PostNL of DHL aan huis bezorgd. Bent u niet thuis? Geen probleem. Standaard volgt de volgende werkdag een 2e poging maar u kunt ook via de PostNL of DHL website zelf een nieuwe afspraak maken.

Grotere bestellingen worden binnen 1 a 2 werkdagen na ontvangst van betaling door een expediteur aan huis bezorgd. Wij vragen u om te zorgen dat iemand de bestelling in ontvangst kan nemen.

Track&trace

Voor (bijna) alle bestellingen ontvangt u op de dag van verzending een email met verzendinformatie en track&trace zodat u de aflevering van uw bestelling kunt volgen.