Levertijden en verzendwijze

Voorraad

Supersnelle levering. 99.9% van al onze artikelen is op voorraad en kan direct worden verzonden. Voor speciale bestellingen en maatwerk geldt vaak een wat langere levertijd. U kunt zelf de voorraad status en/of levertijd raadplegen bij het artikel (klik daarvoor op het artikel om deze details te raadplegen).

Aflevertijden en verzendwijze

Kleine en middelgrote bestellingen worden binnen 1 a 2 werkdagen na ontvangst van betaling met PostNL of DHL aan huis bezorgd. Bent u niet thuis? Geen probleem. Standaard volgt de volgende werkdag een 2e poging maar u kunt ook via de PostNL of DHL website zelf een nieuwe afspraak maken.

Grotere bestellingen worden binnen 1 a 2 werkdagen na ontvangst van betaling door een expediteur aan huis bezorgd. Wij vragen u om te zorgen dat iemand de bestelling in ontvangst kan nemen.

LET OP: het is/wordt met Black friday, Sint en Kerstman opnieuw zeer druk bij de pakketbezorgers. Houdt u rekening met enige vertraging. Bestelt u op tijd dan heeft u het ook op tijd in huis.

Track&trace

Voor (bijna) alle bestellingen ontvangt u op de dag van verzending een email met verzendinformatie en track&trace zodat u de aflevering van uw bestelling kunt volgen.