Over ons

Kachels&Zo levert een zeer breed assortiment aan toebehoren voor uw kachel, open haard, tuinhaard of BBQ. Wij kopen groot in en kunnen u daarom goede kwaliteit voor een goede prijs aanbieden.

Installatie van rookkanalen, kachels en open haarden is geen spelletje en aan allerlei regels gebonden. Kies dus voor een betrouwbare leverancier met verstand van zaken. KachelsEnZo is al 10 jaar DE rookkanaal specialist van Nederland en Belgiƫ en geeft desgewenst onderscheidend professioneel advies bij aankoop.

Anderen roepen het ... wij maken het waar.

Contact

Een rookkanaal bestaat vaak uit vele onderdelen en situaties zijn soms complex. Technische vragen en offerte aanvragen daarom graag per email zodat wij u van gericht antwoord kunnen voorzien. Bedenk: een tekening of foto zegt meer dan duizend woorden.

info@kachelmaterialen.com altijd uw telefoonnummer vermelden alstublieft.

Ons postadres: Dorpsstraat 31 4152 EN Rhenoy Let op: dit is geen afhaaladres

Wij geven de voorkeur aan contact per email omdat wij u dan beter van gericht antwoord kunnen voorzien. Wilt u ons toch bellen, dat kan natuurlijk ook:

Nederland: 0345764023
Belgie: +31345764023

Leverings voorwaarden

Op al onze overeenkomsten zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier raadplegen.

BTW nummer NL002021001B19
Kamer van Koophandel 30237866

KachelsEnZo groothandel levert aan bedrijven en particulieren. Aan particulieren leveren wij volgens de wet kopen op afstand. Wij leveren in heel Nederland en heel Belgie. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Apeldoorn, Arnhem, Eindhoven, Maastricht, Nijmegen, Almere, Tilburg, Breda, Groningen, Den Bosch, Haarlem, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Haarlem, Amersfoort, Dordrecht, Leiden, Delft, Assen, Deventer, Gouda, Middelburg, Hilversum, Brussel, Antwerpen, Gent, Luik.

Webwinkel keurmerk

Wij nemen onszelf en onze klanten serieus en daarom hebben wij onze webwinkel laten certificeren. Qshops keurmerk is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert en certificeert. Consumenten hebben hierdoor meer zekerheid om veilig aankopen te doen bij de aangesloten bedrijven. Alle bij Qshops keurmerk aangesloten bedrijven committeren zich aan de QShops voorwaarden en gedragscode. Klik hier voor meer informatie.

Reviews door echte klanten

Iedereen die bij ons een bestelling doet krijgt na bezorging een uitnodiging om een review te schrijven. We hebben dit mechanisme uitbesteed aan het gerenommeerde keurmerk QShops zodat u zeker weet dat het om echte originele reviews gaat van onze klanten. Ook kunnen wij geen beoordelingen wijzigen of verwijderen. Checkt u ook de reviews van onze conculega's? Vaak gaat het daar om reviews die niet origineel zijn of reviews die de webwinkel kan manipuleren of een review systeem zonder recente reviews - niet zonder reden waarschijnlijk. Klik hier voor de reviews van onze klanten.