Over ons

Kachels&Zo levert een zeer breed assortiment aan toebehoren voor uw kachel, open haard, tuinhaard of BBQ. Wij kopen groot in en kunnen u daarom goede kwaliteit voor een goede prijs aanbieden.

Installatie van rookkanalen, kachels en open haarden is geen spelletje en aan allerlei regels gebonden. Kies dus voor een betrouwbare leverancier met verstand van zaken. KachelsEnZo is al 10 jaar DE rookkanaal specialist van Nederland en België en geeft desgewenst onderscheidend professioneel advies bij aankoop.

Anderen roepen het ... wij maken het waar.

Contact

Een rookkanaal bestaat vaak uit vele onderdelen en situaties zijn soms complex. Technische vragen en offerte aanvragen daarom graag per email zodat wij u van gericht antwoord kunnen voorzien. Bedenk: een tekening of foto zegt meer dan duizend woorden.

info@kachelmaterialen.com altijd uw telefoonnummer vermelden alstublieft.

Wij geven de voorkeur aan contact per email omdat wij u dan beter van gericht antwoord kunnen voorzien. Wilt u ons toch bellen, dat kan natuurlijk ook:

Nederland: 0345-764023
Belgie: 0031345-764023

Leverings voorwaarden

Op al onze overeenkomsten zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier raadplegen.

BTW nummer NL1794.57.585.B01
Kamer van Koophandel 30237866

KachelsEnZo groothandel levert aan bedrijven en particulieren. Aan particulieren leveren wij volgens de wet kopen op afstand. Wij leveren in heel Nederland en heel Belgie. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Apeldoorn, Arnhem, Eindhoven, Maastricht, Nijmegen, Almere, Tilburg, Breda, Groningen, Den Bosch, Haarlem, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Haarlem, Amersfoort, Dordrecht, Leiden, Delft, Assen, Deventer, Gouda, Middelburg, Hilversum, Brussel, Antwerpen, Gent, Luik.

Webwinkel keurmerk

Wij nemen onszelf en onze klanten serieus en daarom hebben wij onze webwinkel laten certificeren. Qshops keurmerk is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert en certificeert. Consumenten hebben hierdoor meer zekerheid om veilig aankopen te doen bij de aangesloten bedrijven. Alle bij Qshops keurmerk aangesloten bedrijven committeren zich aan de QShops voorwaarden en gedragscode. Klik op het keurmerk logo voor meer informatie. Check onze website en die van onze collega aanbieders op Safe shopping.