Dubbelwandige kachelpijp

Dubbelwandige kachelpijp kopen?

Garantiekaart dubbelwandige kachelpijpOnze dubbelwandige geïsoleerde kachelpijp is geschikt voor houtkachel, open haard, inbouwhaard en open gaskachel. Holetherm dubbelwandig rookkanaal is een Hollands kwaliteitsproduct en wordt uit voorraad geleverd met maar liefst 30 jaar garantie. Leverbaar in RVS / Inox maar ook in zwart en eenvoudig te bestellen ook vanuit België.

Ons dubbelwandig rookkanaal

  • ✓ Hollands product met 30 jaar garantie
  • ✓ Schoorsteenbrand bestendig
  • ✓ Voldoet 100% aan het bouwbesluit
  • ✓ Gekeurd met omkokering volgens NEN 6062:2017
  • ✓ Gecertificeerd en gekeurd T600 CE1856-1
  • ✓ Zoals het hoort met NL installatie handleiding
  • ✓ Sterk, duurzaam en hoge thermische weerstand
  • ✓ Klembanden GRATIS meegeleverd
  • ✓ Razendsnel direct uit voorraad geleverd
  • ✓ Professionele ondersteuning door Kachels&Zo

Snel navigeren naar


Gebruik het filter hieronder om op diameter te selecteren.
LET OP: korting op deze producten? Klik HIER en kijk hoe het werkt!
per pagina

Producten 1-75 van 681

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-75 van 681

Van hoog naar laag sorteren

Wanneer gebruikt u dubbelwandige kachelpijp?

In de stookruimte waar de kachel staat kunt u enkelwandige pijp gebruiken mits deze niet vlak langs brandbaar materiaal (bv een houten wand) loopt. Vanaf het moment dat het kanaal de ruimte via de wand of het plafond verlaat moet u dubbelwandige geïsoleerde pijp gebruiken.

Eigenschappen van ons dubbelwandig rookkanaal

Ons dubbelwandig kanaal wordt geproduceerd in Nederland. Het is zeer betrouwbaar en eenvoudig op te bouwen volgens de officiële meegeleverde Nederlandstalige installatiehandleiding.

Holetherm is gekeurd volgens geldende Europese CE-producteisen. Aanvullend is dit rookkanaal gekeurd MET omkokering en voldoet dus aan de Nederlandse wetgeving in tegenstelling tot geïmporteerde kanalen.

Wij leveren onze dubbelwandige kachelpijpen uit voorraad ook in zwart. We laten de kachelbuizen dan coaten in de kleur zwart RAL9005.

Holetherm dubbelwandig wordt gemaakt van RVS in de kwaliteit 316L, dat zeer goed bestand is tegen hoge temperaturen en rookgassen. Het buismateriaal is roestvast waardoor het zowel binnenshuis als buitenshuis kan worden opgebouwd.

Voor de isolatie wordt hoogwaardige keramische wol gebruikt die elke temperatuur aan kan. De isolatie is doorlopend op de verbindingen dus zonder warmteverlies. De gebruikte wol is op geen enkele manier schadelijk voor mens en dier en het kanaal is daarmee dan ook 100% recyclebaar.

Op dit dubbelwandig rookgasafvoer systeem zit maar liefst 30 jaar garantie. Het is schoorsteenbrandveilig en schoorsteenbrandbestendig dwz zelfs na een schoorsteenbrand in de meeste gevallen gewoon herbruikbaar.

Heeft u nog twijfels? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder!