Geisoleerde wandpanelen

Bescherming van de muur of achterwand

Deze geïsoleerde wandpanelen beschermen de achterwand (stucwerk / houtwerk) tegen de hitte van de kachel. Na plaatsing van deze hittebestendige wandplaat kunt u zorgeloos genieten van uw kachel. De panelen zijn zeer decoratief en met verschillende motieven en standaard in 2 kleuren verkrijgbaar. U kunt de panelen ook combineren (boven of naast elkaar) voor een mooi effect.

Halvering afstand tot houten achterwand

De afstand tussen kachel en brandbaar materiaal kan met dit hitteschild maar liefst gehalveerd worden tot een minimale afstand van 10cm (dwz minimaal 5cm tot het paneel). Het geïsoleerde paneel beschermt de wand tegen verkleuring door de hitte, voorkomt het schroeien van behang en het bespaart reparaties van stucwerk aan de wand en het opnieuw schilderen.

Maatwerk wandpaneel mogelijk

Zwart (of wit) als standaard kleur, andere kleuren op aanvraag. Daarnaast kan elke wandpaneel in een maatwerk afmeting geleverd worden tot maximaal 180cm hoog.

Installatie

Elk paneel wordt met een meegeleverde ophangbeugel tegen de achterwand gemonteerd. Een installatiehandleiding wordt met dit sierpaneel meegeleverd en u kunt deze hier ook downloaden.

Kies voor een bijpassende vloerplaat

Op aanvraag kunnen we ook bijpassende vloerplaten leveren in exact dezelfde kleur zwart als de wandpanelen. Neemt u contact op voor meer informatie!

Op al onze teksten is auteursrecht van toepassing © 2009 - 2023 Kachels&Zo
per pagina

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

9 producten

Van hoog naar laag sorteren