Haardstel

Houd het vuur van uw openhaard brandend met een haardstel van Kachels&Zo!

Een haard of kachel is natuurlijk niet compleet zonder modern of klassiek haardstel of haardset. Meer uitleg?

Een haardstel of haardset is functioneel

Houdt het vuur brandend! Met een modern of klassiek haardstel of haardset van Kachels&Zo kunt u de houtkachel of open haard goed laten branden en schoonhouden. Onze haardstellen bestaan uit een kachelpook, een haardtang, een schop/schep of asblik en een borstel/veger.

Haardstellen of haardsets zijn er in verschillende lengtes. De juiste lengte is belangrijk in het gebruik. Voor kleinere vuren kunt u volstaan met kleinere haardgereedschappen en voor grote vuren grote haardgereedschappen. Let u dus goed op de maat.

Een haardstel of haardset is decoratief

Een haardstel of haardset staat of hangt meestal naast de haard of kachel; het is dus ook belangrijk dat een haardstel of haardset past bij uw interieur!

Wij verkopen moderne en klassieke haardstellen in zwart, antraciet , rvs , aluminium , smeedijzer , mooie luxe haardstellen van messing en we hebben zelfs haardstellen in een stoere leren bak!

De keuze om al dan niet een stijl te volgen is heel persoonlijk. Soms is het mooi om haardgereedschap in de stijl van de haard uit te zoeken. U kunt echter ook kiezen voor een eenvoudig haardgereedschap in combinatie met een uitbundige open haard. Zelfs als de stijl van de haardgereedschappen onderling verschilt kan het geheel mooi zijn!

Hangen of staan?

Onze haardstellen en haardsets kunt u ophangen of laten staan (in een bak).
Bij het ophangen van een haardstel of haardset worden de losse gereedschappen aan een rekje gehangen en in de muur vlak bij de haard geschroefd. Ook kan een standaard worden gebruikt. Deze verkopen wij in verschillende lengtes.

Een haardstel of haardset laten staan heeft een aantal voordelen. Het is makkelijk in een hoekje naast de haard te plaatsen. De gereedschappen zijn makkelijk te pakken. En de as die aan de haardgereedschappen zit na gebruik, valt in de bak en niet op de grond. Daarnaast kunt u een moderne of klassieke bak kiezen die past bij uw interieur.

Losse gereedschappen van een haardstel of haardset

De losse gereedschappen van een haardstel (kachelpook, haardtang, borstel en schop) vindt u hier.

De ovenhandschoen en blaasbalg of blaaspijp

Maak uw haardstel of haardset compleet met een leren ovenhandschoen en/of een blaasbalg/blaaspijp.

Op al onze teksten is auteursrecht van toepassing © 2009 - 2021 Kachels&Zo

Klanten geven Kachels&Zo op Google 4.9 van 5 sterren in 155 beoordelingen.