Haardstel

Houd het vuur brandend met een haardstel van Kachels&Zo!

U zoekt een mooi ❤ haardstel? Een haard of kachel is natuurlijk niet compleet zonder een mooi modern of klassiek haardstel. Met een haardset kunt u de houtkachel of open haard goed laten branden en schoonhouden. Meer uitleg?
per pagina

Producten 1-75 van 116

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Producten 1-75 van 116

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

De haardset: gereedschap voor kachel of open haard

Onze haardstellen bestaan naar keuze uit een kachelpook, een haardtang, een schop/schep of asblik en een borstel/veger. Haardstellen zijn er in verschillende lengtes. De juiste lengte is belangrijk in het gebruik. Voor kleinere vuren kunt u volstaan met kleiner haardgereedschap en voor grote vuren groter gereedschap. Let u dus op de maat.

Een haardstel of haardset is decoratief

Een haardstel staat of hangt meestal naast de haard of kachel; het is dus ook belangrijk dat een haardset past bij uw interieur!

Wij verkopen moderne en klassieke haardstellen in zwart, antraciet, rvs, aluminium, smeedijzer, mooie luxe haardstellen van messing en we hebben zelfs haardstellen in een stoere leren bak!

De keuze om al dan niet een stijl te volgen is heel persoonlijk. Soms is het mooi om haardgereedschap in de stijl van de haard uit te zoeken. U kunt echter ook kiezen voor een eenvoudig haardgereedschap in combinatie met een uitbundige open haard. Zelfs als de stijl van de haardgereedschappen onderling verschilt kan het geheel mooi zijn!

Hangen of staan?

Onze haardstellen en haardsets kunt u ophangen of laten staan (in een bak). Bij het ophangen van een haardstel worden de losse gereedschappen aan een rekje gehangen en in de muur vlak bij de haard geschroefd. Ook kan een standaard worden gebruikt. Deze verkopen wij in verschillende lengtes.

Een haardset laten staan heeft een aantal voordelen. Het is makkelijk in een hoekje naast de haard te plaatsen. De gereedschappen zijn makkelijk te pakken. En de as die aan de haardgereedschappen zit na gebruik, valt in de bak en niet op de grond. Daarnaast kunt u een moderne of klassieke bak kiezen die past bij uw interieur.

Los gereedschap van een haardstel

De losse gereedschappen van een haardstel (kachelpook, haardtang, borstel en schop) vindt u hier.

De ovenhandschoen en blaasbalg of blaaspijp

Maak uw haardstel of haardset compleet met een leren ovenhandschoen en/of een blaasbalg/blaaspijp.

Op al onze teksten is auteursrecht van toepassing © 2009 - 2024 Kachels&Zo