Kachelbuis dunwandig

U heeft kachelbuis nodig?

U wilt dunwandige stalen kachelbuis kopen voor uw houtkachel? Wij leveren uit voorraad geblauwde kachelbuis voor haard of kachel.

Wanneer deze kachelbuis te gebruiken?

U mag deze kachelbuis alleen toepassen in de stookruimte en in het zicht vanaf de kachel tot de muur of tot (net onder) het plafond. U gebruikt deze zwarte kachelbuizen voor aansluiting van uw houtkachel op een hoofd schoorsteen kanaal dat wil zeggen een schoorsteen of schouw van metselwerk of een dubbelwandige geïsoleerde kachelbuis.Kachelpijp

Plaatsing kachelbuis

Leest u zeker ook onze uitgebreide handleiding aansluiten kachelbuis voor extra toelichting. Hieronder kort de belangrijkste zaken.

1. Kachelbuizen plaatst u altijd met de verjonging richting de kachel - net als regenwaterafvoer en dus niet andersom. Vaak past de buis direct op de kacheluitlaat maar er zijn uitzonderingen.
2. Zit de aansluiting in het plafond niet op de goede plaats gebruik dan twee bochten met eventueel een stuk op maat gezaagde buis ertussen om de gewenste horizontale afstand (versleping) te overbruggen.
3. Sluit de kachelbuis aan op de nisbus of het aansluitstuk van het schoorsteenkanaal.

Certificering

Vanzelfsprekend zijn deze kachelbuizen gekeurd volgens norm CE1856-2 - een certificaat leveren wij op aanvraag.
Snel navigeren naar


Gebruik het filter hieronder om op diameter te selecteren.
per pagina

Producten 1-75 van 103

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Producten 1-75 van 103

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Gerelateerde producten

In plaats van deze goedkope kachelbuis kunt u ook kiezen voor dikwandige kachelbuis of blanke RVS / INOX kachelbuis. Onze enkelwandige kachelbuis kan zeer goed gecombineerd worden met onze dubbelwandige kachelbuis. Verder leveren wij kachelbuis voor uw pelletkachel en concentrische kachelbuis voor het aansluiten van een gesloten gaskachel. Voor het renoveren van schoorstenen tenslotte gebruikt u flexibele kachelbuis of dubbelwandige flexibele kachelbuis.

Op al onze teksten is auteursrecht van toepassing © 2009 - 2024 Kachels&Zo