Schoorsteenpijp enkelwandig RVS

U zoekt schoorsteenpijp voor uw houtkachel of haard? Wij bieden INOX/RVS schoorsteenpijp te koop aan. Garantiekaart enkelwandige schoorsteenpijp Onze Holetherm enkelwandige schoorsteen pijp wordt geleverd met 20 jaar garantie. Deze schoorsteenpijpen zijn geschikt voor gas en alle vaste brandstoffen en zijn binnen 1 a 2 werkdagen uit voorraad leverbaar.

Wanneer enkelwandige schoorsteenpijp?

1. U mag deze enkelwandige schoorsteenpijp gebruiken in de stookruimte vanaf de kachel tot de muur of tot (net onder) het plafond.
2. U gebruikt deze pijp voor aansluiting van een open gaskachel, houtkachel of inbouwkachel op een hoofd schoorsteenkanaal dat wil zeggen een schouw of schoorsteen van metselwerk of een dubbelwandig geïsoleerde pijp.
3. U kunt deze RVS schoorsteenpijp ook gebruiken ter voering of renovatie van een gemetselde schoorsteen.Kachelpijp

Meer informatie

Installatie handleiding
Productfolder + technische tekeningen
Conformiteitsverklaring CE1856-2
Garantiekaart 20 jaar
Versleping berekenen (EW)

Gebruik het filter hieronder om op diameter te selecteren.
per pagina

Producten 1-75 van 398

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-75 van 398

Van hoog naar laag sorteren

Montage richtlijnen

Hieronder kort de belangrijkste zaken. Leest u zeker ook onze uitgebreide handleiding aansluiten schoorsteenpijp voor extra toelichting.

1. Monteer de schoorsteenpijp met de verjonging richting de kachel. Vaak past de pijp direct op de kacheluitlaat maar er zijn uitzonderingen.
2. In de tabel op deze pagina ziet u welke bochten nodig zijn om een bepaalde horizontale afstand of versleping te overbruggen. U kunt ook dit programma gebruiken om de versleping te berekenen.
3. Sluit de pijp aan op de nisbus of het aansluitstuk van het hoofd schoorsteenkanaal. Als de pijp een vaste afstand moet overbruggen gebruik dan een paspijp.

Certificering

Vanzelfsprekend is deze schoorsteenpijp gekeurd volgens norm CE1856-2.

Gerelateerde producten

Deze enkelwandige pijp kan zeer goed gecombineerd worden met ons dubbelwandige schoorsteenpijp. Daarnaast leveren wij pelletkachel pijp en concentrische schoorsteenpijp voor het aansluiten van een gesloten gaskachel. Voor het renoveren van schoorstenen kunt u ook gebruik maken dubbelwandig flexibele pijp.

Zelf een rookkanaal plaatsen

Indien u ook zelf een volledig dubbelwandig rookkanaal wilt aankopen kijkt u hier voor meer informatie: Rookkanaal zelf plaatsen.

Op al onze teksten is auteursrecht van toepassing © 2009 - 2024 Kachels&Zo