Covers voor airco en warmtepomp

Bent u op zoek naar een mooie cover om de buitenunit van de airco of warmtepomp weg te werken? Bij ons zit u goed voor een airco cover of een warmtepomp cover. De cover plaatst u gemakkelijk over uw buitenunit en is in diverse modellen beschikbaar. Stijlvolle buitenunit covers waarmee u uw airco of warmtepomp kunt wegwerken en beschermen. De omkasting is ook heel geschikt voor omvormers voor zonnepanelen. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in ons assortiment.

Compatibel met alle grote merken

Onze airco en warmtepomp covers zijn compatibel met de grote merken zoals Toshiba, Hitachi, Mitsubishi, Technibel, LG, Samsung, Atlantic, Daikin, Fujitsu, Panasonic. Ook zijn ze geschikt voor modellen van Vaillant, Nefit, Itho, Inventum, Hisense, Carrier Greenlight, Tristar en Remeha. Staat het merk van uw buitenunit hier niet tussen? Dan kunt u een cover op maat laten maken.

Roest- en onderhoudsvrij

De buitenunit cover is 100% roest- en onderhoudsvrij door het gebruik van hoogwaardig aluminium en anti-uv epoxy verf. De cover bestaat uit dubbel materiaal rond de voorkant, bovenkant en zijkanten en is daardoor extra robuust.

Afwatering van regenwater

Op de buitenunit cover bevinden zich kleine subtiele gaatjes en een aflopend deksel waardoor het regenwater wegloopt.

Getest luchtcirculatiesysteem

De lamellen cover beschikt over een getest luchtcirculatiesysteem, dat zorgt voor optimale luchtinname, performance en energieverbruik.

Maatwerk in alle RAL-kleuren

Voor zowel een airco als warmtepomp is het mogelijk om een cover op maat te laten maken. Een cover met de afmetingen die u wilt en in de kleur die u zelf mooi vindt. Zo kunt u uw buitenunit cover geheel naar wens aanpassen.

Geluidsreducerend en meer veiligheid

Door gebruik van een cover wordt het geluid van de buitenunit deels geblokkeerd waardoor het in uw omgeving rustiger wordt. Daarnaast beschermen covers het apparaat tegen slecht weer en kunnen kinderen en dieren minder dichtbij de motor komen, wel zo veilig.

Gemakkelijk te monteren en demonteren

Bekijk onze video hieronder voor een stap-voor-stap installatie. De cover is gemakkelijk op te hangen. U kunt ook onze installatiehandleiding bekijken.


Wilt u meer foto's zien, kijk dan ook eens op onze Instagram-pagina.