Goedkope kachelpijpen?

Zoekt u goedkope kachelpijpen of een goedkoop rookkanaal? Of zoekt u veilig materiaal en professioneel advies om uw houtkachel of open haard aan te sluiten.

Het lijkt allemaal zo simpel. U heeft een mooie kachel uitgezocht. Nu nog een paar kachelpijpen en klaar. U start de computer op en gaat op onderzoek uit. Maar al gauw ziet u door de bomen het bos niet meer. Daar komt nog bij dat elke leverancier om het hardste roept dat hij de goedkoopste kachelpijpen levert. Dat klopt natuurlijk niet.

Leveren wij dan de goedkoopste kachelpijpen?

Nee. Goedkoop = duurkoop. Wel leveren wij al +10 jaar een professioneel rookkanaal systeem dat zich bewezen heeft. Al onze RVS kachelbuizen zijn van Hollands fabricaat. Ons dubbelwandig rookkanaal is schoorsteenbrand bestendig en wordt geleverd met 30 jaar garantie. Dat laatste doen we niet als we niet heel zeker zijn van de kwaliteit van dit systeem. U schaft een kanaal aan dat voldoet aan alle eisen die de Nederlandse wetgever middels het bouwbesluit aan een rookkanaal stelt. Voorzien van Nederlandstalige instructie en documentatie. En ja dat kost dan iets meer ja. Maar u weet wel dat u een rookgasafvoer systeem krijgt dat klopt. En er nooit problemen met uw opstalverzekeraar ontstaan.

Wist u dat het verplicht is om een rookkanaal te omkokeren? En wist u dat het kanaal ook getest moet zijn met de voorgeschreven omkokering? U zult het wellicht niet geloven maar geen enkel import kanaal voldoet aan deze voorwaarde. En als u óns niet direct op onze blauwe ogen geloofd :) dan zegt het verbond van verzekeraars hierover het volgende:

"Alleen systemen die goedgekeurd zijn volgens NEN 1856 en NEN 6062 mogen worden gebruikt. Hierbij moet voor zo goed als alle systemen binnenshuis een brandwerende omkokering worden aangebracht volgens het voorschrift van de leverancier, om aan de eisen van het Bouwbesluit te voldoen."

Kachels&Zo: zorgeloos genieten van uw kachel of haard. Wij zijn professionals. We zijn snel en leveren met een superservice. Problemen en vraagstukken lossen we voor u op. Vooraf - maar ook na de verkoop ...

Neemt u contact op voor een vrijblijvende offerte.