Goedkope kachelpijpen?

Zoekt u goedkope kachelpijpen? Of zoekt u veilig materiaal en professioneel advies om uw houtkachel of open haard aan te sluiten.

Het lijkt allemaal zo simpel. U heeft een mooie kachel uitgezocht. Nu nog een paar kachelpijpen en klaar. U start de computer op en gaat op onderzoek uit. Maar al gauw ziet u door de bomen het bos niet meer. Daar komt nog bij dat elke leverancier om het hardste roept dat hij de goedkoopste kachelpijpen levert. Dat klopt natuurlijk niet.

Leveren wij dan de goedkoopste kachelpijpen?

Nee. Goedkoop = duurkoop. Wel leveren wij al meer dan 10 jaar een professioneel rookkanaal systeem dat zich bewezen heeft. Al onze RVS kachelbuizen zijn van Hollands fabricaat. Het dubbelwandig rookkanaal is daarnaast schoorsteenbrand bestendig en wordt geleverd met 30 jaar garantie. Dat doen we niet als we niet heel zeker zijn van de kwaliteit van dit systeem. Bovendien weet u zeker dat u een kanaal aanschaft dat voldoet aan alle keuringseisen en dat ook ontworpen is met het Nederlands bouwbesluit in het achterhoofd. Voorzien van Nederlandstalige instructie en documentatie. En ja dat kost dan iets meer. Maar u weet wel dat u een rookgasafvoer systeem krijgt dat goed is. En er nooit problemen met uw opstalverzekeraar ontstaan. Zorgeloos genieten van uw kachel of haard dus.

Wij zijn professionals. We zijn snel en leveren met een superservice. Problemen en vraagstukken lossen we voor u op. Vooraf - maar ook achteraf.

Neemt u contact op voor een vrijblijvende offerte.