Covers voor airco en warmtepomp

Bent u op zoek naar een cover voor uw buitenunit? Bij ons zit u goed voor een airco cover of een warmtepomp cover. De cover plaatst u gemakkelijk over uw apparaat en is in diverse modellen beschikbaar. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in ons assortiment.

Compatibel met alle grote merken

Onze covers zijn compatibel met de grote merken zoals Toshiba, Hitachi, Mitsubishi, Technibel, LG, Samsung, Atlantic, Daikin en Fujitsu. Ook zijn ze geschikt voor modellen van Vaillant, Nefit, Itho, Inventum en Remeha. Staat het merk van uw buitenunit hier niet tussen? Dan kunt u een cover op maat laten maken.

Roest- en onderhoudsvrij

De ombouw is 100% roest- en onderhoudsvrij door het gebruik van aluminium en anti-uv epoxy verf. De cover bestaat uit dubbel materiaal rond de voorkant, bovenkant en zijkanten en is daardoor extra robuust.

Getest luchtcirculatiesysteem

De omkasting beschikt over een getest luchtcirculatiesysteem, dat zorgt voor optimale luchtinname, performance en energieverbruik.

Afwatering van regenwater

Op de cover bevinden zich kleine subtiele gaatjes en een aflopend deksel waardoor het regenwater wegloopt.

Maatwerk in alle RAL-kleuren

Voor zowel een airco als warmtepomp is het mogelijk om een ombouw op maat te laten maken. Onze standaardkleuren voor de covers zijn antraciet en gebroken wit, maar het is ook mogelijk om zelf een RAL-kleur voor de cover te kiezen. Zo kunt u uw buitenunit cover naar wens aanpassen.

Minder geluidsoverlast en meer veiligheid

Door de omkasting wordt het geluid van de buitenunit deels geblokkeerd waardoor het in uw omgeving rustiger wordt. Daarnaast beschermt de cover het apparaat tegen slecht weer en kunnen kinderen en dieren minder dichtbij de motor komen, wel zo veilig.

Gemakkelijk te monteren en demonteren

Bekijk onze video hieronder voor een stap-voor-stap installatie. De cover is gemakkelijk op te hangen en de diepte kan aangepast worden met speciale verlengstukken.Geïnteresseerd? Bekijk hieronder de mogelijkheden.