Beschikbaarheid:
Levertijd +/- 4-6 werkweken

Maatwerk cover

€ 0,00 € 0,00

Maximaal 4 tekens

Beschrijving
Zijn uw afmetingen specifiek en/of wilt u een specifieke kleur? Bestel dan onze maatwerk warmtepomp omkasting of ombouw voor de airconditioning buitenunit.
U kunt kiezen uit model Performance of Mix Dit zijn 3-zijdige omkastingen die tegen een muur/wand moeten worden bevestigd.

De omkasting heeft een uitsparing van 10 cm in de bovenplaat en de beide zijkanten. Deze ruimte is voor regenpijpen of leidingen die achterlangs of zijwaarts lopen.
Bij een breedte van meer dan 1500mm wordt het een dubbele horizontale kast. Bij een hoogte van meer dan 1200mm wordt het een dubbele vertikale kast. Zie de fotoos hiernaast.
De ombouw is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren (zijdeglans), het materiaal is 100% aluminium met roestvrijstalen schroeven. De kast wordt geleverd als een bouwpakket.

Welke afmeting bestelt u?
1. Neem de afmetingen van de buitenunit: breedte, hoogte, diepte. Let u op uitstekende delen zoals rubberen voeten, dragers of andere uitstekende delen. Deze moeten uiteraard meegenomen worden bij het bepalen van de afmeting.
2. Voeg vervolgens aan de breedtemaat 10 cm toe en voeg voor de diepte en hoogte elk 5 cm toe.
Let op, het product wordt terugbetaald vóór de fabricage, maar niet erna!

Bekijk alvast de foto's hiernaast van door ons gemaakte maatwerk covers.

Bekijk de andere voordelen van de constructie.

Als u extra of andere vragen heeft over een maatwerk omkasting, neemt u dan contact met ons op.

Klanten geven Kachels&Zo op Google 4.9 van 5 sterren in 350 beoordelingen.