Beschikbaarheid:
Levertijd +/- 3 weken

Maatwerk rookkap

€ 0,00 € 0,00
Beschrijving

Rookkap op maat

Vindt u niet de rookkap van uw wensen? Wij maken ook rookkappen op maat. Vanaf €500 incl. BTW. Stuurt u ons per email een aanvraag liefst voorzien van een gemaatvoerde schets (of minimaal de binnenmaten en benodigde afvoer diameter) en u ontvangt van ons een offerte.

Rookkap afmetingen

Houdt u er rekening mee dat de rookgasafvoer groot genoeg moet zijn om de door de maatwerk rookkap opgevangen rookgassen af te voeren. Een grote haard vraagt een grote rookkap maar ook een grote afvoerkanaal ! U kunt zelf een schatting maken van de benodigde diameter / afmetingen van het rookkanaal met behulp van deze simpele berekening.

De rookkap wordt standaard voorzien van een klep die onderaan aan de voorzijde bediend kan worden met een hendel. De klep is bedoeld om de rookkap af te kunnen sluiten van buiten als deze niet wordt gebruikt. Zodat er geen koude lucht van buiten door de kachelpijp in het vertrek komt. Voor een buitentoepassing is een klep (natuurlijk) niet perse noodzakelijk.

Rookkap van staal of RVS

Onze maatwerk rookkappen worden standaard gemaakt van dik staal en voorzien een zwarte hittebestendige coating. We kunnen ook een RVS/INOX rookkap voor u maken. Zichtwerk in RVS is helaas niet mogelijk, in gecoat staal kan dit wel.

Kachelpijpen, rookkanaal, open haarden en accessoires
omdat de kachel die u warm houdt iets beters verdient
  • Op werkdagen voor 12.00 besteld = dezelfde dag verzonden
  • Ons rookkanaal voldoet wél echt aan de wetgeving
  • Veilig betalen met iDeal, Bancontact of Paypal
  • Professionele ondersteuning - ook na aankoop
  • 14 dagen bedenktijd
  • Google 4.9 van 5 sterren in 420 beoordelingen