Flexibele kachelpijp Ø150mm

Mer info? Klik op link voor de algemene toelichting op onze RVS flexibele kachelpijp.
LET OP: korting op deze producten? Klik HIER en kijk hoe het werkt!
per pagina

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

19 producten

Van hoog naar laag sorteren

Flexibele kachelpijp 150 mm

Dubbelwandige flexibele kachelpijp 150mm is onze meest verkochte en geplaatste schoorsteenvoering. Het bestaat uit twee lagen materiaal die op elkaar liggen, maar bevat geen isolatie tussen de lagen. Het verschilt van enkelwandige flexibele kachelpijp 150mm doordat het duurzamer is en minder vatbaar voor condensatie en aanslag. Een flexibele voering voor een gemetselde schoorsteen wordt sterk aanbevolen en wordt steeds vaker verplicht gesteld, vooral bij het stoken van vaste brandstoffen.

Voordelen van flexibele kachelpijp van 150 mm

Flexibele kachelpijp 150 vermindert het volume van de schoorsteen, verbetert de trek, en vermindert de kans op condensatie en aanslag. Ze zijn ook gemakkelijker te vegen en te onderhouden. Verzekeringsmaatschappijen stellen steeds vaker het gebruik van een flexibele voering verplicht.

Hoe te gebruiken?

Flexibele kachelpijp mag alleen worden gebruikt in een schouw, schoorsteen of schoorsteenmantel, niet in het zicht. Onze RVS dubbelwandige flexibele rookgasafvoer is geschikt voor houtkachels, pelletkachels en open haarden. Enkelwandige RVS flexibele kachelpijp is specifiek voor gaskachels en kan ook worden gebruikt voor gesloten gaskachels met een speciale saneringsset.

Garantie

Ons enkel- en dubbelwandige flexibele rookgasafvoersysteem 150mm is geproduceerd in Nederland, voldoet aan de T600 CE1856-2 normen, eenvoudig te installeren en wordt geleverd met 10 jaar garantie.
Heeft u nog twijfels? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder!

Op al onze teksten is auteursrecht van toepassing © 2009 - 2024 Kachels&Zo