Kachelpijp Ø150mm dikwandig zwart

Zwarte 2mm dikke stalen kachelpijp 150mm

U kunt hieronder de losse onderdelen selecteren om met zwarte dikwandig stalen pijp van 150mm uw kachel aan te sluiten. Ons assortiment bestaat uit dikwandige pijpen, paspijpen, bochten, t-stuk en beugels in zwart.

Tip > Gebruik onze handleiding om te bepalen wat u aan materialen nodig heeft. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Tip > Altijd met de versmalling/verjonging richting de kachel monteren. Is de kacheluitlaat buitenwerks 150 ipv binnenwerks? Begin dan met een buis zonder verjonging OF plaats eerst een kachel aansluitstuk.
Snel navigeren naar

per pagina

28 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

28 producten

Van hoog naar laag sorteren

Dikwandige kachelpijp 150 mm

U wist het waarschijnlijk al, maar een houtkachel met een uitlaat diameter van 150mm komt in Nederland en België het meeste voor. We hebben dan ook een groot aanbod kachelpijpen in deze diameter waaronder dus ook zwarte dikwandige pijp. Met een interne diameter van 150mm heeft deze dikke stalen pijp de ideale omvang voor een breed scala aan kachels en haarden. Een 150mm dikke kachelpijp kan worden gebruikt in combinatie met een houtkachel met uitlaat van 150mm of eventueel kleiner (120, 125 of 130mm). Het is belangrijk om de specificaties van uw kachel te controleren om er zeker van te zijn dat deze pijp compatibel is.

Onderdelen voor zwarte dikwandige kachelbuis van 150 mm

Voor juiste installatie van een dikwandig kanaal van 150 mm zijn diverse onderdelen een aansluitmaterialen noodzakelijk. Kort samengevat heeft u in zwart dikwandig 150 naast diverse lengtes de keuze voor dikwandige bochten in hoeken van 15º, 30º, 45º of 90º graden om het kanaal van richting te veranderen of een versleping te maken. Aanvullend is een dikwandig t-stuk van 90º beschikbaar als de kachel een achteruitlaat heeft. Een muurbeugel in 150mm zorgt voor stabiliteit.

Van welk materiaal is dikwandig 150mm gemaakt?

Voor veel van onze klanten is een sfeervol vlammenspel van belang maar zeker ook de techniek achter de schermen. De echte waarde van deze buis schuilt namelijk voor een groot deel in het materiaal. Onze dikwandige pijpen zijn gemaakt van 2mm dik staal en dat maakt deze kachelpijpen uiterst duurzaam en zeer goed bestand tegen de hitte van de rookgassen. Daarnaast geven dikwandige pijpen van 150 mm ook nog stralingswarmte af in de ruimte waar de houtkachel is opgesteld.

Mat zwarte uitvoering

Deze dikwandige buis van 150mm draagt ook bij aan het visuele aspect van uw woonruimte. De aantrekkingskracht van een mat zwarte afwerking voegt charme toe en geeft toch een eigentijdse uitstraling!

Garantie

Op onze zwarte dikwandige kachelpijp 150mm zit maar liefst 10 jaar garantie. Het is schoorsteenbrandveilig en schoorsteenbrandbestendig dwz zelfs na een schoorsteenbrand in de meeste gevallen gewoon herbruikbaar.

Heeft u nog twijfels? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder!

Op al onze teksten is auteursrecht van toepassing © 2009 - 2024 Kachels&Zo