Kachelpijp Ø200mm dikwandig zwart

2mm dikke stalen kachelpijp 200mm

U kunt hieronder de losse onderdelen selecteren om met dikwandig stalen pijp van 200mm uw kachel aan te sluiten. Ons assortiment bestaat uit dikwandige pijpen, paspijpen, bochten en beugels.

Tip > Gebruik onze handleiding om te bepalen wat u aan materialen nodig heeft.

Tip > Plaats dikwandige kachelpijpen 200 altijd afwaterend dwz met de versmalling/verjonging richting de kacheluitlaat (net als regenwaterafvoer).
Snel navigeren naar

per pagina

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

19 producten

Van hoog naar laag sorteren

Dikwandige kachelpijp 200 mm

We hebben een groot aanbod kachelpijpen in de diameter 200 waaronder dus ook dikwandige pijp. Met een interne diameter van 200mm heeft deze dikke stalen pijp de ideale omvang voor een breed scala aan kachels en haarden. Een 200mm dikstalen kachelpijp kan worden gebruikt in combinatie met een houtkachel met uitlaat van 200mm of eventueel iets kleiner bv 180, 175 of 150mm. Het is belangrijk om de specificaties van uw kachel te controleren om er zeker van te zijn dat de pijp compatibel is.

Onderdelen voor dikwandige kachelbuis van 200 mm

Voor juiste installatie van een dikwandig kanaal van 200 mm zijn diverse onderdelen en aansluitmaterialen noodzakelijk. Kort samengevat heeft u in dikwandig 200 naast diverse lengtes de keuze voor dikwandige bochten in hoeken van 30º, 45º of 90º graden om het kanaal van richting te veranderen of een versleping te maken. Een muurbeugel in 200mm zorgt voor stabiliteit.

Van welk materiaal is dikwandig 200mm gemaakt?

Voor veel van onze klanten is een sfeervol vlammenspel van belang maar zeker ook de techniek achter de schermen. De echte waarde van deze buis schuilt namelijk voor een groot deel in het materiaal. Onze dikwandige pijpen met een diameter van 200mm zijn gemaakt van 2mm dik staal en dat maakt deze kachelpijpen uiterst duurzaam en zeer goed bestand tegen de hitte van de rookgassen. Daarnaast geven dikwandige pijpen van 200 mm ook nog stralingswarmte af in de ruimte waar de houtkachel is opgesteld.

Mat zwarte uitvoering

Deze dikwandige buis van 200mm draagt ook bij aan het visuele aspect van uw woonruimte. De aantrekkingskracht van een matzwarte afwerking voegt charme toe en geeft toch een eigentijdse uitstraling!

Garantie

Op onze dikwandige kachelpijp 200mm zit maar liefst 10 jaar garantie. Het is schoorsteenbrandveilig en schoorsteenbrandbestendig dwz zelfs na een schoorsteenbrand in de meeste gevallen gewoon herbruikbaar.

Heeft u nog twijfels? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder!

Op al onze teksten is auteursrecht van toepassing © 2009 - 2024 Kachels&Zo